keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Rahat on tuhlattu

Hyvistä aikeista huolimatta olen tuhlannut kaikki rahani. Toki osa hankinnoista on oikeasti tarpeellisia, koira tarvitsee kuljetushäkin yms. Olen kuitenkin ostanut monenmoista turhaakin. Lisäsin myös riskiosakkeita salkkuuni - hieman asenteella "se ei pelaa, joka pelkää". Omistukseni ei ole suuri, mutta sen verran sijoitin, että on mielenkiintoista jännittää tulevaa. Onneksi en ollut varannut mitään matkoja, koska niihin budjetti ei mitenkään antaisi myöten. Toisaalta, talouteni on tasapainossa ja kunnossa, saan kaikki maksut hoidettua, hätävarakassa on tallessa, eikä luottoja ole. Pohja on hyvä, mutta tavoitteet lipsuvat. Ensi kuussa en edes yritä säästää, koska meille on tulossa ihan lähipiirissä häät (eivät siis omani), joten valmistautumiseen menee rahaa, ja saakin mennä.

Kesäksi haluaisin suunnitella jotain muuta kuin kotona oloa. Oikeastaan tekisi mieli Lappiin (siis Napapiirin pohjoispuolelle). Ammattiliiton kautta sieltä saisi kohtuuhinnalla mökinkin vuokrattua. Bensa tietysti maksaa, mutta varmasti joka tapauksessa menemme pohjoiseen, eikä pieni lisämatka haittaisi.

Mielenkiinnolla odottelen esitäytettyä veroilmoitusta. Muutoksia minun ei siihen tarvitse tehdä, mutta ainahan se jännittää, mitä siellä viivan alla lukee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti